لوح فشرده نشست “شهر، بحران، آینده و چند درس برای آینده ما”

لوح فشرده نشست “شهر، بحران، آینده و چند درس برای آینده ما” حاوی فایل تصویری این نشست است.

در این میزگرد، مهندس فاطمه صالح با عنوان ” مدیریت بحران و نقش مشارکت های مردمی”، دکتر علی دینی ترکمانی ذیل عنوان ”بحران فراگیر توسعه و کلان شهر بی‌استاندارد تهران” و دکتر سمیه توحیدلو با عنوان ”مصیبت؛ درنگی برای آینده” به ارائه مباحث خود پرداختند.

مهندس صالح (معاون پیشگیری و کاهش خطرپذیری سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران) صحبت های خود را این گونه آغاز کرد که ما پس از حادثه پلاسکو انتظار داشتیم مردم با اشتیاق و انگیزه در برنامه های آموزشی مدیریت بحران شرکت کنند. اما گویا تصورمان نادرست بود.

بحران، اختلال جدی در عملکردها، وظایف اجتماعی و خسارت‌های گسترده انسانی، زیست محیطی و… فراتر از توانایی جامعه است، به گونه ای که نتواند آن را حل و فصل کند. مدیریت بحران نیز یعنی برنامه‌ریزی، سازمان‌دهی، هدایت و کنترل برای کاهش و از میان بردن حادثه‌ای که رخ داده است. مدیریت بحران یک چرخه است؛ چرخه‌ای که یک سوی آن دولت و سوی دیگرش مردم قرار دارند. این چرخه در ایران کامل نیست؛ آموزش، آگاهی، ظرفیت سازی، چارچوب‌های قانونی و رسمی، ضمانت‌های اجراییِ کاهش ریسک و… از موارد مهم در مدیریت بحران هستند.

نشست “شهر، بحران، آینده و چند درس برای آینده ما” شهریور 1396 توسط موسسه رحمان و در سالن انجمن جامعه‌شناسی ایران برگزار شد.

 

برای تهیه لوح فشرده نشست “شهر، بحران، آینده و چند درس برای آینده ما” با دفتر مؤسسه رحمان تماس بگیرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شهر، بحران، آینده و چند درس برای آینده ما
مقالات مرتبط
اشتراک گذاری