لوح فشرده نشست “زنان و تجربه های مدیریتی” حاوی فایل تصویری این نشست است.
نشست “زنان و تجربه های مدیریتی” با سخنرانی خانم فروغ عزیزی در اردیبهشت 1394 برگزار شد.
عزیزی به حضور کم تعداد زنان در عرصه های مدیریتی اشاره کرد و گفت: طبق آمار سال 1392 حضور زنان در عرصههای مدیریتی حدود دو و نیم درصد بوده است و هر چه به سمت عرصه های بالاتر مدیریتی می رویم از این آمار کاسته میشود.
دبیرکارگروه مطالعات زنان انجمن جامعه شناسی ایران با اشاره به تحقیقاتی که در ارتباط با تجربه های مدیریتی زنان صورت گرفته است، ادامه داد: در متون مختلف از موانع قانونی، سقف شیشه ای ، اثبات مداوم خود، باند بازی، رقابت اجباری با سایر زنان به عنوان موانع حضور زنان در عرصه های مدیریتی ذکر شده است. در تحقیقات انجام شده در ایران نیز عوامل مرتبط با ا ین موضوع در سه سطر فردی، سازمانی – فرهنگی و اجتماعی طبقه بندی شده است .
این روزنامه نگار با اشاره به تحقیقی که در ارتباط با تجربه های مدیریتی زنان صورت داده است ،گفت: پرسش اصلی در این پژوهش این بود که عوامل اشاره شده بر اساس چه استراتژی هایی مانع پیشرفت زنان به سطوح بالای مدیریتی میشوند و بدین منظور با 15 زن مدیر در لایحه های میانی مصاحبه های عمیقی انجام شد.
وی با بیان اینکه بر اساس این تحقیق سه مدل استراتژی مقابله ای ، مراقبتی و کنترلی در برابر زنان برای حضور در عرصه های بالای مدیریتی وجود دارد در تعریف استراتژی مقابله ای اظهار کرد : در این استراتژی مجموعه ای از عوامل در پی بیقدرت کردن و درنهایت حذف زنان از بازار کارهستند .
برای تهیه لوح فشرده نشست “زنان و تجربه های مدیریتی” میتوانید با دفتر موسسۀ رحمان تماس بگیرید.