ناامنی غذایی

ناامنی غذایی چیست؟ چه ارتباطی با توسعه‌ی انسانی دارد؟ در این شماره درباره‌ی ناامنی غذایی و ارتباط آن با توسعه‌ی انسانی و وظایف دولت‌ها در تامین امنیت غذایی صحبت کردیم.

در این قسمت از کتاب گزارش وضعیت توسعه انسانی در ایران؛ آسیب‌پذیری و تاب‌آوری که براساس گزارش توسعه انسانی (۲۰۱۴) سازمان ملل متحد، به کوشش دکتر سعید مدنی و با همکاری موسسه رحمان به رشته تحریر درآمده؛ استفاده شده است.
کارشناسان این شماره: فاطمه پاسبان، امین کاوئی
*** گفت‌وگوها و مصاحبه‌هایی که در این شماره می‌شنوید پیش از اعلام خبر سهمیه‌بندی نان و افزایش قیمت ۴ کالای اساسی شامل مرغ، تخم‌مرغ، روغن و لبنیات ضبط شده است.
تهیه کننده: موسسه رحمان
کارشناس پژوهش: شهاب‌الدین شهسوارزاده
نویسنده : عطیه ملک‌زاهدی
مشاور هنری و رسانه‌ای و گوینده: نیلوفر حامدی
تدوین: سارا زارع
طراح لوگو و کاور: سارا کریمی
مدیر اجرایی: اسما صارمی
در صورتی که تمایل به حمایت مالی از پادکست رادیو رحا دارید، به این لینک مراجعه فرمایید.

برای گوش دادن به این اپیزود، اینجا کلیک کنید”

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ناامنی غذایی
مقالات مرتبط
اشتراک گذاری