ناامنی غذایی

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

ناامنی غذایی چیست؟ چه ارتباطی با توسعه‌ی انسانی دارد؟ در این شماره درباره‌ی ناامنی غذایی و ارتباط آن با توسعه‌ی انسانی و وظایف دولت‌ها در تامین امنیت غذایی صحبت کردیم.
در این قسمت از کتاب گزارش وضعیت توسعه انسانی در ایران؛ آسیب‌پذیری و تاب‌آوری که براساس گزارش توسعه انسانی (۲۰۱۴) سازمان ملل متحد، به کوشش دکتر سعید مدنی و با همکاری موسسه رحمان به رشته تحریر درآمده؛ استفاده شده است.
کارشناسان این شماره: فاطمه پاسبان، امین کاوئی
*** گفت‌وگوها و مصاحبه‌هایی که در این شماره می‌شنوید پیش از اعلام خبر سهمیه‌بندی نان و افزایش قیمت ۴ کالای اساسی شامل مرغ، تخم‌مرغ، روغن و لبنیات ضبط شده است.
تهیه کننده: موسسه رحمان
کارشناس پژوهش: شهاب‌الدین شهسوارزاده
نویسنده : عطیه ملک‌زاهدی
مشاور هنری و رسانه‌ای و گوینده: نیلوفر حامدی
تدوین: سارا زارع
طراح لوگو و کاور: سارا کریمی
مدیر اجرایی: اسما صارمی
در صورتی که تمایل به حمایت مالی از پادکست رادیو رحا دارید، به این لینک مراجعه فرمایید.

[/vc_column_text][vc_row_inner][vc_column_inner][us_btn label=”برای گوش دادن به این اپیزود، کلیک کنید” link=”url:https%3A%2F%2Fcastbox.fm%2Fepisode%2F%25D9%2586%25D8%25A7%25D8%25A7%25D9%2585%25D9%2586%25DB%258C-%25D8%25BA%25D8%25B0%25D8%25A7%25DB%258C%25DB%258C-id4115770-id495362181%3Fcountry%3Dus|target:_blank” align=”center”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ناامنی غذایی
مقالات مرتبط
اشتراک گذاری